Дія Цифровізує бізнес

Послуги для підприємців в Україні давно не про черги, довідки та ксерокопії. Відкрити бізнес ще ніколи не було так просто! Але в Дії доступні онлайн-сервіси для бізнесу

Стан і потреби бізнесу

Щоб зрозуміти реальний стан і потреби бізнесу , вдосконалити, адаптувати ,розробити дієві інструменти програми для відновлення місцевої економіки запрошуємо долучитися до опитування ,яке триватиме до 05.04.2023 року.Опрацьований матеріал буде врахований в роботі відповідних центральних органів влади ,робочих груп і донорських організацій. Анкета для заповнення за посиланням:

Офіс Президента України

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із делегацією політиків, бізнесменів і представників благодійних організацій Сполучених Штатів Америки, очолюваною колишнім державним секретарем США Майком Помпео.

Данська рада у справах біженців (DRC) відкрила реєстрацію на фінансову допомогу особам, які постраждали від боєприпасів вибухової дії.

Данська рада у справах біженців (DRC) відкрила реєстрацію на фінансову допомогу особам, які постраждали від боєприпасів вибухової дії.

Сіверський освітній простір у м.Києві продовжує навчати

Сіверський освітній простір у м.Києві продовжує навчати, забавляти та проводити час в дружній родинній обстановці з дітьми Сіверської ТГ 01.04.2023 року завдяки плідній праці начальника Сіверської міської військової адміністрації Алексей Воробьев та педагогів Сіверських закладів загальної середньої освіти в приміщенні БФ "Рій" з дітьми громади, які проживають у м. Києві, було проведено майстер-клас "Великодній віночок". Під час зустрічі, діти мали змогу не тільки проявити свої творчі здібності, а й пограли в рухливу гру, провели динамічну паузу ще й отримали на прощання смаколики.