14 березня в Україні відзначають День українського добровольця,

14 березня в Україні відзначають День українського добровольця, установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння зміцненню патріотичного духу, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

13.02.2023 було доставлено технічну воду до м.Сіверська.

За підтримки Донецька обласна державна адміністрація, Бахмутської районної державної адміністрації, районною військової адміністрації, СІВЕРСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ, на чолі з начальником Алексей Воробьев має можливість допомагати населенню громади, яке залишилося проживати на території.

Офіс Президента України

Руїни, уламки, воронки від снарядів у землі – це автопортрет Росії, який вона малює там, де без неї панує нормальне життя. Росія стала синонімом терору і стане прикладом поразки та справедливого покарання.  

Соціальні виплати для наших мешканців

Завдяки співпраці керівництва громади, району та області жителі селищ СІВЕРСЬКОЇ ГРОМАДИ змогли отримати соціальні виплати. Сьогодні 10.03.2023 працівники АТ "Укрпошта" спільно з начальником СІВЕРСЬКОЇ MBA Алексей Воробьев, Бахмутської районної державної адміністрації, районної військової адміністрації Сергей Кальян та директором Донецької дирекції АТ "Укрпошта" Вадим Шестопалов змогли організувати