Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

08 лютого 2024 року діти Сіверської громади повернулись додому з табору Karabin Camp , де відпочивали в мальовничих Карпатах.

Десять днів серед неймовірних краєвидів у дружній компанії промайнули як одна мить. Безліч позитивних емоцій, яскравих вражень, пізнавальних екскурсій та веселих розваг. Діти мали можливість прийняти участь у захоплюючих майстер-класах, спортивних змаганнях, відвідати концерти, зоопарк, музеї, історичні та пам’ятні місця. В умовах війни такий відпочинок сприймається по особливому. Діти повернулись заряджені енергією і позитивом!

Хочеться виразити слова безмежної та щирої вдячності начальнику Донецької обласної ВА Вадим Філашкін , голові Бахмутської РДА, начальнику районної ВА Сергей Кальян, начальнику Сіверської МВА Олексій Воробйов та постійним партнерам Ukraine Aid International за підтримки мера города Weston First Selectwoman Samantha Nestor та директору табору "Karabin Camp" Роман Голованов , які в такий непростий час організували цікавий та активний відпочинок для дітей нашої громади.

Це була неймовірна подорож! Дякуємо за щасливі оченята та посмішки наших дітей! Незабутні враження від подорожі в дитячих серцях залишаться назавжди!