Офіс Президента України

Національна гвардія України стала одним із ключових елементів загальної системи захисту нашої держави, який не дає ворогу здолати Україну.

Мастер клас

Працюємо заради майбутнього – наших дітей!

"Техніки зцілення"

Працюємо заради дітей! СІВЕРСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ разом з Управлінням освіти Сіверської міської ради на базі Бахмутського району Хабу планує проведення підтримки учасників освітнього процесу, які тимчасово переміщені до міста Київ. Першими на тренінгове заняття "Техніки зцілення" зібрались педагоги освітніх закладів - обговорили емоційний стан, прояви стресу та методи його подолання. Оволоділи техніками самодопомоги. Зустрічі з учнями, батьками та педагогами будуть регулярними та допоможуть опанувати себе на новому місці проживання. Впевнено наближаємо перемогу!

Житлово-комунальне господарство

Щорічно у третю неділю березня в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Житлово-комунальне господарство - це одна з важливих і пріоритетних галузей, яка забезпечує життєдіяльність населених пунктів громади. Саме працівники цієї сфери надають населенню комунальні послуги та роблять все можливе для того, щоб життя кожного було комфортним, зручним та безпечним.

КПКВК «Підтримка малозабезпечених сімей»

Міністерство соціальної політики інформує, що за бюджетною програмою КПКВК «Підтримка малозабезпечених сімей» передбачені кошти для надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченим сім’ям.

Офіс Президента України

Провів, як завжди, змістовну, дружню розмову з Прем’єр-міністром Нідерландів Mark Rutte, що матиме подальший розвиток в посиленні обороноздатності України. Обговорили практичну реалізацію української формули миру, інші важливі міжнародні заходи. Було окремо відзначено поступ нашої держави в трансформаціях.

Офіс Президента України

Коли український народ захистить себе, коли на нашій землі буде відновлено силу Статуту ООН, силу справедливості – це дасть гарантії миру і для багатьох інших частин світу.