День безневинних дітей – жертв російсько-української війни

Сьогодні, 4 червня 2023, в місті Дніпро пройшов мітинг-реквієм до Дня вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України. В мітингу прийняли участь представники Донецької ОДА, Бахмутської РДА та громад Бахмутського району.

Робоча нарада під головуванням Віце-прем'єр-міністра України

3 червня начальник Сіверської МВА Алексей Воробьев узяв участь в робочій нараді під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

з Представництвом «ПРОДЖЕКТ ХОУП - ЗЕ ПІПЛ- ТУ-ПІПЛ ХЕЛС ФАУНДЕЙШН, ІНК.» та UNHCR in Bangladesh було доставлено набори гігієни та подушки.

СІВЕРСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ, на чолі з начальником Алексей Воробьев, у співпраці з Представництвом «ПРОДЖЕКТ ХОУП - ЗЕ ПІПЛ- ТУ-ПІПЛ ХЕЛС ФАУНДЕЙШН, ІНК.» та UNHCR in Bangladesh було доставлено набори гігієни та подушки.

Плідна співпраця задля оздоровлення дітей

Завдяки плідній співпраці начальника Сіверської міської військової адміністрації Алексей Воробьев з Асоціацією "#Боротьбазасвободу" (Fight for Freedom) та за постійної підтримки Бахмутської районної державної адміністрації, районної військової адміністрації на чолі з начальником Сергей Кальян та Донецька обласна державна адміністрація, обласної військової адміністрації на чолі з начальником Павло Кириленко, родини з дітьми Сіверської територіальної громади, 01.06.2023 року, відправились до країни Румунія.