Фото без опису


Акцію з наведення чистоти та порядку оголошено!

 

19 березня на території Сіверської об’єднаної територіальної громади оголошено про початок традиційного весняного двомісячнику з благоустрою, який проходитиме по 19 травня 2019 року.

В двомісячнику приймуть участь підприємства, установи, організації усіх форм власності, із залученням учнівської молоді, депутатів, посадових осіб органів місцевого самоврядування, громадськості громади. 

Мета акції з наведення чистоти та порядку: приведення паркових та зелених зон населених пунктів ОТГ, житлового фонду, місць відпочинку до належного естетичного вигляду та санітарного стану.

Акція з благоустрою – це не лише підготовка до початку весняно-літнього сезону та відзначення державних, місцевих та релігійних свят, але і можливість для кожного, хто небайдужий до долі міста та сіл, до вигляду своєї прибудинкової території долучитись до корисної справи!

    Міська рада пропонує здійснити роботи щодо санітарного очищення територій та вивезення сміття в спеціально відведенні місця, прибирання доріг, очищення бордюр,оформлення квітників та висадки дерев. Привести у належний виглядвулиці, прибудинкову територію, парки, сквери, пам’ятники, підготувати до пасхальних свят території місцевих кладовищ.

     Просимо кожного жителя, представників громадськості внести свою частку у роботу з прибирання населеного пункту, в якому ви проживаєте, допомогти комунальним підприємствам навести лад на території нашої громади.

         

З усіх питань, пов’язаних із виконанням заходів з благоустрою звертатися за телефонами :

0954662323

0500532079

0501856183

 

Відділ ЖКГ, благоустрою та розвитку інфраструктури

виконкому міської ради