Фото без опису


20 квітня – День довкілля.

Традиційно щороку в квітні відзначаються День довкілля та День Землі.

    Завдяки широкій підтримці громадських організацій, представників органів влади, небайдужих громадян ці свята стали днями активних практичних дій на захист навколишнього середовища. Це є доказом того, що українське суспільство виявляє зацікавленість до розв’язання екологічних проблем та дбає про забезпечення права громадян на безпечне довкілля.

       У День довкілля та День Землі, які у цьому році відзначаються 20 квітня, планується провести заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, здійснення посадок зелених насаджень, благоустрій населених пунктів та прилеглих до них територій, прибирання побутового сміття, поширення екологічних знань шляхом масового проведення екологічних рейдів по дотриманню чинного законодавства і оприлюднення їх результатів через засоби масової інформації, виставки та конкурси малюнків, плакатів на екологічну тематику.

          Запрошуємо представників підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, мешканців Сіверської громади з активною життєвою позицією долучитися до Дня довкілля.