Фото без опису


Оголошення про оприлюднення

                                                                                                               

          Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів, Сіверська міська рада оприлюднює  проект рішення   Сіверської міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів в міському транспорті».

          З повним текстом проекту регуляторного акта та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись щоденно в відділі житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури  та на дошці оголошень виконкому Сіверської міської ради за адресою: м. Сіверськ, вул. Центральна, 8 тел. 5-31-48, а також на сайті Сіверської міської ради (siverska-gromada.gov.ua).

          Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб по проекту рішення Сіверської міської ради будуть прийматися протягом одного місяця з дати публікації в Сіверській міській раді за вищевказаною адресою.