Фото без опису


ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ПРИЙМАЛИ ВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

«Соціальний працівник  – це не тільки професія, це спосіб життя,  стан душі, важка праця  сповнена гуманізму, співчуття, людського тепла й милосердя.»

      Традиційно у першу неділю листопада на загальнодержавному, обласних, районних рівнях урочисто відзначається День працівника соціальної сфери України – свято, яке є свідченням високої оцінки державою ролі професіоналів, котрі щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

    Урочисті заходи з нагоди професійного свята працівників соціальної сфери відбулися сьогодні у міському будинку культури. Зі словами привітання та вдячності за самовіддану працю до людей, яким щоденно доводиться вирішувати проблеми соціальної сфери, звернулися голова Сіверської міської ради Василь Анатолійович Масюженко, заступник голови Бахмутської районної ради Степан Михайлович Легуцький, голова Сіверської міської ради ветеранів Світлана Анатоліївна Коломійцева.

     Міський голова Василь Анатолійович Масюженко зазначив,  що щоденно піклуючись про людей, їх майбутнє, забезпечуючи соціальні гарантії і допомогу тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичної, правової, суверенної та соціальної Української держави. Ваша праця – це вияв милосердя, творення добра та турбота про ближнього не тільки через службові обов’язки, а й за вашими веліннями совісті та покликом душі. То ж найвищою нагородою для вас хай завжди буде людська шана та вдячність".

    Степан Михайлович Легуцький передав вітання від голови Бахмутської районної ради Євгена Юрійовича Пластуна, від себе особисто подякував всім працівникам соціальної сфери за ту роботу, яку вони роблять і турботу - «Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації»- зазначив Степан Михайлович.

     За багаторічну, сумлінну працю, успішну професійну діяльність, особистий внесок у реалізацію державної політики з питань соціального захисту населення та з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери – Почесними грамотами Бахмутської районної ради, Грамотами та Подяками Сіверської міської ради та її виконавчого комітету було нагороджено кращих працівників соціальної сфери.

     Музичні вітання присутнім соціальним працівникам дарували талановиті колективи Сіверського міського Центру культури.

        Також на всіх присутніх очікував солодкий сюрприз за підтримки голови Бахмутської районної ради Євгена Юрійовича Пластуна та Сіверського міського голови Василя Анатолійовича Масюженка.