Фото без опису 


Окремим питанням у виховній роботі школи є профілактика наркоманії, алкоголізму, тютюнопаління та формування здорового способу життя .

З метою пропаганди здорового способу життя серед дітей та молоді, згідно річного плану виховної роботи школи з 12.04.2018 р. по 11.05.2018 р. в школі пройшов місячник « Молодь за здоровий спосіб життя». У його межах проведено методичні наради з  лідерами учнівського самоврядування щодо організації місячника " Молодь за здоровий спосіб життя" , вікторина «Здоров’я нації у наших руках», практичні заняття з евакуації на випадок виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, рольові ігри «Ми-пішоходи», «Небезпечні перехожі",«Вогонь - друг, вогонь-ворог», виступ дружини юних пожежних " Спалах", профілактичні бесіди «Попередження суїцидальної  поведінки серед підлітків», «Моє життя без алкоголю», «Шкідливий вплив тютюнопаління та вживання алкоголю на організм людини», змагання з волейболу між учнями шкіл міста.

Завершальним етапом місячника став творчий звіт класних колективів. Учні презентували свою роботу щодо збереження здоров’я.