Фото без опису


8 серпня у м. Сіверську в приміщенні спортивно-оздоровчого комплексу «Доломітчик» пройшов щорічний захід, присвячений Дню фізичної культури і спорту. На свято сили, краси та здоров’я завітали усі, для кого спорт став часткою життя: ветерани спорту, учителі, тренери, учні спортивних закладів та мешканці району.

На святі також були присутні гості  - голова Бахмутської районної ради Євген Пластун, Сіверський міський голова Василь Масюженко, керівники спортивних закладів району, депутати районної і місцевої ради.

Вітаючи спортсменів з їх професійним святом, Євген Юрійович та Василь Анатолійович подякували ветеранам, тренерам та вчителям за їх натхненну працю, приклад та відданість спорту, побажали усім присутнім миру, здоров’я, нових спортивних рекордів, успіхів та досягнень.   

Під час привітань Євген Юрійович вручив команді КДЮСШ з футболу кубок, медалі та грамоти від Федерації Донецької області з футболу за зайняте ІІІ місце в Чемпіонаті області, а від себе особисто гракам команди подарував набір м’ячів та грошові винагороди. Для команди району дана перемога стала першою такого рівня за 10 років.  Тому Євген Юрійович подякував футболістам за перемогу та побажав у наступному році зайняти перше місце.

Також на святі почесними грамотами та подяками були відзначені найкращі представники сфери.

Після поздоровлень та привітань вихованці СОК «Доломітчик», КДЮСШ району та Донецької обласної школи вищої спортивної майстерності представили присутнім показові виступи з футболу, волейболу, плавання, дзюдо, боксу, шейпінгу та пауерліфтингу. А Сіверський міський Центр культури привітав усіх присутніх святковим концертом.

Усім ветеранам та юним спортсменам Євген Юрійович вручив солодкі подарунки.

Цього ж дня Євген Юрійович Пластун відвідав на дому ветеранів спорту, які за станом здоров’я не були присутні на святі, та вручив їм грамоти з грошовими винагородами, квіти та солодкі подарунки.