Фото без опису 


23 серпня 2017 року в Будинку культури міста Сіверська пройшли святкові заходи з нагоди двадцять шостої річниці Незалежності України. Голова Бахмутської районної ради Пластун Євген Юрійович, голова Сіверської об’єднаної територіальної громади Масюженко Василь Анатолійович привітали всіх присутніх з державним святом. Незалежність України відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України як демократичної, правової, економічно міцної, соціальної, знаної та впливової серед світової спільноти держави.

Євген Юрійович і Василь Анатолійович побажали всім міцного здоров’я, щастя і любові, миру, добра і злагоди, творчого натхнення і плідної праці на благо України, нашого талановитого і працелюбного народу.

На святі були відзначені працівники підприємств і організацій Сіверської територіальної громади Почесними грамотами з грошовою винагородою за плідну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток громади і району. 

Приємним подарунком для всіх став святковий концерт, підготовлений колективом Сіверського міського Центру культури.