Фото без опису

 


Останній масовий захід перед карантином. Поздоровлення працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення та Дня землевпорядника.

Кожну третю неділю березня в нашій країні відзначають своє професійне свято працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Професійне свято – День землевпорядника - відзначається в Україні щорічно у другу суботу березня.

Саме з цієї нагоди в п’ятницю, 13 березня у Комунальному закладі «Центр культури та дозвілля» відбулась тематична концертна програма.

Сіверський міський голова Василь Анатолійович Масюженко від щирого серця привітав всіх з професійними святами та зазначив, що благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у ціх сферах.

За традицією на початку заходу Василь Анатолійович нагородив Грамотою Сіверської міської ради та її виконавчого комітету колективи за відповідальну та почесну працю на благо мешканців Сіверської громади, передав привітання від голови Бахмутської ради Євгена Юрійовича Пластуна. Також всім колективам за підтримки Є.Ю. Пластуна та В.А. Масюженко були вричені подарунки до свята.

Юні учасники хореографічних колективів та солісти закладу культури вітали всіх працівників житлово-комунальної галузі, побутового обслуговування та землевпорядників з їх професійними святами.