Фото без опису

 


До Дня Збройних Сил України відбулася військово-спортивна гра «Майбутній воїн» серед учнів закладів ЗЗСО Сіверської ОТГ.

   6 грудня 2019 року у СОК «Доломітчик» відбулася спортивно-військова гра «Майбутній воїн». Гра проводилась з метою поліпшення військово-патріотичного виховання серед учнів, підготовка учнівської молоді до творчої праці, захисту Батьківщини та сприяння фізичному розвитку учнів. У змаганнях брали участь п'ять команд. З них три команди учні 8-9 класів та дві команди учні 10-11 класів. З вітальним словом до військовослужбовців, учнів, вчителів та гостей звернувся міський голова Масюженко Василь Анатолійович.

   Учні із задоволенням демонстрували сміливість і кмітливість у цікавих, насичених великим патріотичним підґрунтям конкурсах. Учасники гри представили українські пісні, вірші, великий багаж знань з військової служби.

У запеклій боротьбі команди посіли такі місця:

Серед учнів 8-9 класів

I місце – ЗЗСО №1 Сіверської міської ради

II місце – ЗЗСО №3 Сіверської міської ради

III місце ЗЗСО – ЗЗСО №2 Сіверської міської ради

Серед учнів 10-11 класів

I місце – ЗЗСО №1 Сіверської міської ради

II місце – ЗЗСО №2 Сіверської міської ради

Усі учасники змагань отримали грамоти від міського голови та подяки від відділу освіти Сіверської ОТГ, солодкі подарунки .

   Щиро вітаємо наших майбутніх захисників та бажаємо їм не зупинятися на досягнутому, а крокувати вперед до нових перемог та нових рекордів.