Фото без опису

 


29 листопада відбувся інтерактивний діалог щодо попередження  ґендерно зумовленого, у тому числі домашнього насильства та заохочення до шанобливих та ненасильницьких стосунків та ґендерної рівності серед молоді, для всіх старшокласників Сіверська. В заході взяли участь понад 50 учнів.
В ході діалогу підлітки активно відповідали на питання вікторини та показали високий рівень обізнаності в з питань ґендерної рівності, прав людини та неприпустимості ґендерно зумовленого насильства.
Також, діти переглянули серію роликів «Спровокувала?», створених в рамках програми ООН із відновлення та розбудови миру.* Відео викликало жваву дискусію про міфи та стереотипи щодо жінок в суспільстві, а переможці конкурсів отримали призи від організаторів заходу!
*Захід відбувся в рамках проєкту «Сприяння безпеці громад та запобігання насильству в громадських місцях у східній Україні» в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), ООН Жінки, Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії та який зосереджений на Луганській, Донецькій та Запорізькій областях.