Фото без опису


   Громадська організація «Збережемо наш край» у партнерстві з населенням сіл Різниківка та Свято – Покровське, СФГ «Обрій», Сіверською об’єднаною територіальної громадою  та ІСАР «Єднання» (ПРООН) втілюють проект «Підвищення рівня громадської безпеки шляхом встановлення автобусних зупинок з інформаційними стендами для сіл Різниківка та Свято – Покровське». В  селах існує проблема з автобусними зупинками, яким вже понад 10 років. Вони не ремонтувалися багато років, тому прийшли в аварійний стан.

В рамках проекту буде встановлено 8 автобусних зупинок з інформаційними стендами в селах  Різниківка та Свято – Покровське.

В даний час проект знаходиться на стадії реалізації:  узгоджено місця встановлення нових зупинок, проведено тендер на закупівлю матеріалів, та  затверджено постачальників і  укладено договори, також замовлено інформаційні стенди. Мешканці сіл  беруть активну участь в  підготовці території для нових зупинок. Виконується зварювання зупинок з металу та їх фарбування. В подальшому планується провести благоустрій  території зупинок – вимощення тротуарної плитки та встановленню бордюр.