Фото без опису


Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

З нагоди вшанування людей похилого віку та відзначення Дня ветерана у малому залі КЗ «Центр культури та дозвілля» Сіверської міської ради відбулась тематична концертна програма «Роки прожиті недарма». На цей святковий захід були запрошені почесні гості - ветерани та люди похилого віку Сіверської громади. Найкращим вітанням для поважних земляків були українські пісні та танці у виконані працівників закладів культуури. Свої слова привітання висловили міський голова Василь Анатолійович Масюженко, голова Сіверської міської ради ветеранів Світлана Анатоліївна Коломійцева, директор КУ «Територіальний ценр соціального обслуговування та надання соціальних послуг Сіверської міської ради» Тетяна Павлівна Саржевська.

На завершення присутніх частували смачними стравами та солодкими напоями. В ході нетрадиційного спілкування за святковим столом, лунали спогади прожитих років, які символізують самовіддану працю, відданість рідному краю. Люди почесного віку отримали багато задоволення та позитивних емоцій.