Фото без опису


Щорічно в першу неділю жовтня всі освітяни відзначають своє професійне свято – День працівників освіти. З цієї нагоди, 03 жовтня у КЗ «Центр культури та дозвілля» відбувся урочистий захід, присвячений до Дня працівника освіта «Для тих, чия професія від Бога!».

На святкування були запрошені працівники освіти Сіверської міської ради та ветерани педагогічної праці. Також в урочистостях взяли участь міський голова Василь Анатолійович Масюженко, голова Бахмутської районної організації профспілки Тетяна Михайлівна Заморська, начальник відділу освіти Сіверської міської ради Ярослава Володимирівна Дегтярьова.

У святкових зверненнях виступаючі відзначили, що вчитель – величне покликання, а День працівника освіти був і залишиться назавжди для кожного педагога, сивочолого ветерана педагогічної праці, кожної родини радісним та всенародним святом. Побажали, аби шкільні будні для кожного педагога стали святом, також побажали усім присутнім в залі здоров’я, професійних успіхів на нелегкій педагогічній ниві, злагоди у сім’ях, матеріального достатку.

За значні успіхи у справі навчання та виховання молодого покоління, керівники та працівники освіти, ветерани педагогічної праці були нагородженні Грамотами Сіверської міської ради та її виконавого комітету, Бахмутської районної ради, відділу освіти Сіверської міської ради, та Бахмутської районної організації профспілки.

У залі панувала святкова атмосфера, яку присутнім дарували дитячі колектив закладів освіти Сіверської громади та самодіяльні артисти КЗ «Центр культури та дозвілля».