Фото без опису


      30.08.2019 року на базі КЗ « Центр культури та дозвілля» Сіверської міської ради відбулася серпнева конференція освітян. До участі в заході були запрошені міський голова Масюженко В.А., працівники відділу освіти та представники всіх закладів освіти, що розташовані на території Сіверської міської ради.

     Міський голова Масюженко В.А. привітав всіх освітян з початком нового навчального року і висловив слова вдячності за їх нелегку та самовіддану працю. Василь Анатолійович передав привітання від голови Донецької обласної державної адміністрації, військово-цивільної адміністрації Кириленка П.О. та від голови Бахмутської районної ради Пластуна Є.Ю.

       Під час проведення конференції були висвітлені питання «Нова українська школа: реалізація принципів наступності та послідовності між дошкільною та початковою освітою  »- доповідач Савченко О.В., « Нова українська школа: очікування, перспективи, переваги, проблеми»-доповідач Д’яченко О.С., « Організація інклюзивного освітнього простору в Сіверській міській раді» - доповідач Колеснікова С.М. Підсумки виховної роботи за минулий навчальний рік підвела Самкова Н.В. Начальник відділу освіти Дегтярьова Я.В. підвела підсумки минулого навчального року і визначила пріоритетні напрямки розвитку освіти  на новий 2019-2020 навчальний рік.

        Між доповідями учасників конференції вітали творчі колективи « Центру культури та дозвілля». Всі освітяни отримали квіти від міського голови Масюженко В.А.