Фото без опису


Шановні мешканці Сіверської громади!
Дорогі воїни-захисники української землі!

Щиро вітаю вас з п'ятою річницею визволення міста Сіверськ від російської окупації!

Це дійсно справжнє свято, яке громадою ми відзначаємо вже п'ятий рік поспіль! Для кожного з нас це важливий день. День, коли після окупації – землі рідного міста знову повернулися під контроль української влади.

Дорогі учасники АТО! Щиро дякую кожному з вас за злагоджені дії та успішні операції по звільненню міста Сіверськ, за повернення конституційних прав та свобод нашим мешканцям, за те, що ризикуючи власним життям, ви безстрашно боронили нашу українську землю!

Я щиро вітаю мешканців зі святом, адже для них цей день – найважливіше свято – п'ять років тому їм знову подарували свободу, після довгих днів страху, паніки, безтями. Я щиро дякую всім вам – за витримку і силу духу, за справжню любов до своєї землі, за те, як ви, не дивлячись на обставини, допомагали нашим воїнам.

Приношу щирі співчуття з приводу трагічної смерті майора міліції Олександра Ткаченка, який загинув в нашому місті при виконанні бойового завдання. За свої військовий хист та звитягу Олександр посмертно вшанований орденом «За мужність» І ступеня, спеціальним званням майора міліції, званням Почесного громадянина Сум. В його честь в спецпідрозділі особливого призначення ГО УМВС області відкрита меморіальна дошка пошани.

Віримо, що невдовзі всі території Донецької, Луганської областей та Крим будуть звільнені від російської окупації, й всією країною ми святкуватимемо перемогу у російсько-українській війні. Донбас був, є і буде українським!

 

З повагою, Сіверський міський голова, Василь Анатолійович Масюженко.