18-19 червня 2019 року в м. Харків пройшов форум з питань місцевого системного розвитку «Партнерство заради сталого розвитку громад: зміцнення економічного потенціалу на місцях». Форум відвідала і  делегація від нашої громади на чолі  …..

Зокрема для участі з панелі «Участь молоді у розвитку громади: якою я бачу свою громаду зараз та у майбутньому були запрошені  учні 10 класу Сіверського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2  Надєїн Владислав та Рубан Карина на чолі з вчителем історії та правознавства Назаренко О.В., які стали фіналістами заочного етапу відео-конкурсу  в рамках Проекту USAID «Агросільрозвиток» спільно з партнерами Фонд Східна Європа, ТОВ «БломІнфо Юкрейн», ГО ДЕСПРО  «Найкраща ідея економічного розвитку громади».

Під час роботи дискусійної панелі «Якою я бачу свою громаду зараз та у майбутньому» молодь нашої громади змогла гідно не лише  презентувати свою відео-роботу, а й представити свої погляди на те, що означає для молодого покоління справжній розвиток громади і яким вони бачать цей процес.  

Відео-робота Надєїна В. та Рубан К. зайняла І місце в номінації «Відкрий Мою Громаду. Привітання  та нагороду у вигляді сертифікату для участі в медіа-школі в Києві, де професіонали з українського та міжнародного медіа-бізнесу, зірки та урядовці поділяться своїм досвідом, фіналісти та переможці конкурсу  отримали від директору Регіональної місії USAID в Україні та Білорусії Сюзан Косінскі Фрітц.