Фото без опису


     24 травня 2019 року на затишному  подвір`ї Сіверського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбулося свято Останнього дзвоника для двох закладів освіти , що став дійсно останнім для 24 її випускників.

   Свято зібрало вчителів, вихованців та їхніх батьків.  Звуки Державного гімну України сповістили про урочисте відкриття лінійки. З теплими словами привітань до усіх присутніх та випускників звернулися директора закладів освіти № 1 та № 2. Директори  відзначили успіхи та досягнення учнів і вчителів  за 2018-2019  н.р., що мають визнання не тільки в нашому місті, а й в області.

    На святі були присутні гості : Левицька Ганна Леонідівна, заступник міського голови , Дегтярьова Ярослава Володимирівна, начальник відділу освіти, Гумен Наталія Іванівна, провідний спеціаліст відділу освіти, які від імені міського голови, Василя Анатолійовича Масюженко та від імені голови Бахмутської районної ради Євгена Юрійовича Пластуна  привітали та нагородили грамотами міської ради, грамотами Департаменту освіти та відділу освіти  найкращих вчителів та учнів закладів загальної середньої освіти. Звертаючись до випускників  побажали їм знайти свою дорогу в житті, стати запорукою подальшої розбудови нашого міста та України.

    Найкращі слова і наймудріші поради висловили  одинадцятикласникам вчителі, гості та батьки. Чимало учнів закладу освіти  одержали грамоти за активну участь у громадському житті, за спортивні та культурні досягнення, перемоги у олімпіадах, конкурсах та змаганнях.

  Хвилюючими та урочистими були колективні привітання випускників та першокласників. І, звичайно, останній шкільний вальс, на хвилях якого кружляли випускники, а на очах у вчителів та батьків з’явилися сльози.

   І ось настала довгоочікувана хвилина, коли пролунав останній дзвоник, а повітряний дзвоник з яскравих кульок злетів у небо,  сповістивши про закінчення 2018-2019 навчального року.