Фото без опису


Кінець травня щорічно ознаменований завершенням навчального процесу, проведенням свята останнього дзвоника та випускних. Отож, 29 травня відбулося випускне свято у  закладі дошкільної освіти №1 «Сонечко» Сіверської міської ради.

 

Випускний у дитячому садочку – це своєрідний перший рубіж для дошкільнят та їх батьків, адже попереду – нові горизонти і стільки незвіданого й цікавого!

Розпочалися випускні з урочистого входу маленьких випускників. Випускники читали вірші про те, як їм жилося у садочку, виконували  пісні, танцювали таночки. Молодші вихованці дитячого садочка привітали випускників зі святом, побажали їм цікавого навчання, вміння та старання, а також подарували таночок.

 

Теплими словами привітала  своїх вихованців директор Людмила Василівна Шванік, яка щиро побажала   дітям знайти своє місце в житті, добра,  успіху та нагородила  випускників дипломами про закінчення дитячого закладу.      Маленьких випускників прийшло привітати багато гостей серед яких: Бондаревський Руслан Павлович – секретар міської ради, Дегтярьова Ярослава Володимирівна – начальник відділу освіти, Зеленська Інна Сергіївна – провідний спеціаліст відділу освіти. Від свого імені, від імені голови ОТГ Масюженко Василя Анатолійовича та голови Бахмутської  районної ради  Пластуна Евгена Юрійовича побажали дітям натхнення та  успіхів у навчанні  та подарували всім випускникам подарунки. Зі  словами вдячності і  подяки вихователям і всім працівникам дитячого садка звернулися Грек Олена Григорівна та Тимчак Юлія Миколаївна, а перша вчителька - Стиранець Наталя Олександрівна, привітала випускників та вручила кожному з них посвідчення майбутнього першокласника.

Пройде час, а в  малят залишаться добрі спогади про їх дошкільне життя, яке вони згадуватимуть через багато років з любов’ю та вдячністю. Отож бажаємо випускникам успіху у здобутті знань, а їхнім батькам підтримки та терпіння, щоб батьківське плече