Фото без опису


 21 травня у залі для глядачів Сіверського міського Центру культури   традиційно   відбувся творчий звіт колективів дитячої художньої самодіяльності, юних художників, починаючих майстрів декоративно-прикладного мистецтва: «Сузір′я дитячих талантів».

     У цей весняний, сонячний, але дуже напружений  день свої  картини та різноманітні вироби декоративно-прикладного мистецтва представили на виставці, яка була розна другому повірсі Сіверського міського Центру культури, учні зразкової студії образотворчого мистецтва «Палітра» - (кер.А.М.Азізов) та учасники дитячого клубу за інтересами «Перлинки талантів» - (кер. С.Гура)

  Щорічний творчий звіт перед керівництвом міської та районної ради, своїми батьками та мешканцями міста учасники хореографічних колективів: «Карамельки», «Ефект» - (кер. Л.Біленко), «Карапузи», «Юність» - (кер. О.Дорошенко), та студії солістів (кер.І.Коваленко) представляли на концерті, який йшов  протягом  2-х годин.

   Танцювальні композиції, які увійшли до програми творчого концерту засвідчили старанну підготовку учасників, їх сценічну культуру та  виконавчий рівень.

     Найбільшу насолоду викликали виступи наймолодших учасників  колективів. Виступи юних танцюристів, які доповнювались гарним музичним супроводом та дивовижними костюмами, мали шалений успіх у присутніх глядачів та зустрічались бурхливими оплесками.

  Учасникам колективів,  на чолі з їх керівниками вдалося   створили на сцені різнобарвний калейдоскоп танцювальних та пісенних номерів і подарувати глядачам гарний настрій і сонячні усмішки. 

    В репертуарі концерту були номери, які колективи напрацьовували протягом року. На сцені один одного змінювали естрадні, сюжетні, українські народні танці, танці народів світу, українські та сучасні молодіжні пісні.   І все це стало переконливим результатом річної кропіткої роботи, кінцевого творіння творчого задуму юних танцюристів і солістів та їх керівників.

Родзинкою творчого звіту був  виступ учасників хореографічного коллективу «Юність» - (кер. О.Дорошенко) з запальним «Іспанським танцем», який отримав шквал овацій та олесків на обласному  святкуванні Дня Европи - 2019 в м.Бахмут.

Наприкінці звітного концерту на сцену були запрошені поважні та почесні гості – голова Бахмутської районної ради – Євген Юрійович Пластун, Сіверський міський голова – Василь Анатолійвич Масюженко, які від щирого серця подякували дітям за їх вдалі виступи, батькам за постійну турботу про творчий потенціал своїх дітей, керівникам колективів, за вагомий вклад в розвиток культури рідного міста.

Приємною несподіванкою для всіх учасників концерту стала церемонія нагодження колективів.

 З вдячністю та від усієї душі  Євген Юрійович з Василем Анатолієвичем вручили творчим колективам подяки, великі торти та соки, а жінкам - керівникам подарували квіти.

На протязі всьго концерту всіх учасників звітного концерту вітали вдячні глядачі та підтримували їх виступи бурхливими оплесками.