Фото без опису


Писанка, писанка – веселковий цвіт,

Писанка, писанка – мій дитячий світ.

     Великдень – це свято радості для всіх: і для дітей, і для дорослих. Традиційно свято Христового Воскресіння супроводжувалось урочистими обрядами, до яких готувались протягом тижня – прибирали в оселі, пекли паски, фарбували крашанки.

    Вихованці, батьки та педагоги ЗДО Сіверської міської ради з великим нетерпінням чекали пасхальні свята. Протягом тижня дошкільнята мали можливість ознайомитися з народними традиціями, пов’язаними із святкуванням Великодня. З нагоди великодніх свят була організована виставка пасхальних крашанок, поробок, великодніх композицій.

    25 квітня 2019 р. в садочках Сіверської міської ради відбулися Великодні розваги Вихованці ознайомилися з народними традиціями і обрядами українського народу, пов’язані з Пасхою. Діти взяли участь у музично-танцювальних композиціях, співали пісні до Великодня, розповідали вірші, водили хоровод. Особливо дошкільнятам сподобалось грати у народні ігри з різнобарвними писанками. Заходи пройшли в урочистій атмосфері, у дітей відчувався святковий настрій і кожен намагався проявити свої здібності у творчих виступах та у виготовленні писанок, аплікацій та поробок.