Фото без опису


             На Сході України розгортає свою  діяльність  Проект  Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) «Економічна підтримка Східної України» (Проект USAID), який надає можливість місцевим жителям покращувати рівень життя та розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, а також  виходити на нові ринки в Україні, Європейському  Союзі та за їх межами.

           Проект USAID надає технічну допомогу  та спів-інвестиційну підтримку мікро-малим та середнім підприємствам (далі – ММСП), надавачам фінансових послуг, місцевим неурядовим організаціям, навчальним закладам, містам та об’єднаним територіальним громадам.  Підтримка Агенства США з міжнародного  розвитку надасть  можливість партнерам отримувати та використовувати передові технології, відбудовувати бізнес і розширювати його на нові  ринки, підвищувати  його потенціал, користуватися новітніми рішеннями у сфері ІТ та обміну  інформацією. Програми здійснюватимуться партнерами, бізнес-моделі, стратегія росту та повноваження яких відповідають завданням Проекту USAID,  та які  демонструють свою готовність  до їх реалізації. Діяльність Проекту USAID зосереджена на трьох основних завданнях: стабілізація економіки,  підтримка сталого розвитку ММСП та розбудова довіри до Економіки Східної України.

         Інформація про реалізацію програми грантів Проекту USAID розміщена за посиланням: https://www.dai-global-grants.com/UkraineERA . за цим посиланням можна також подати заявку та знайти  більш детальну інформацію щодо  критеріїв визначення, відбору та фінансування проектів в рамках щорічного оголошення програми грантів Проекту USAID.