Фото без опису


Сіверська об'єднана територіальна громада  отримала комп'ютерне обладнання від Мінсоцполітики та Світового Банку

        Три персональних комп’ютери, три ноутбуки з операційною системою та пакетами офісних програм, шість багатофункціональних пристроїв і мережевний маршрутизатор отримала Сіверська  ОТГ в межах програми підтримки Міністерства соціальної політики України. 

         З метою забезпечення ефективної діяльності об’єднаних територіальних громад у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей Міністерством соціальної політики України здійснена технічна підтримка нашої громади згідно з Наказом Міністерства соціальної політики №1051 від 20.07.2018 року  «Про надання об’єднаним територіальним громадам технічної підтримки щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей» .
         Забезпечення комп'ютерним обладнанням здійснюється в межах Проекту "Модернізація системи соціальної підтримки населення України", що реалізується Міністерством соціальної політики за сприяння Світового банку.

          Техніка призначена для укомплектування робочих місць працівників структурних підрозділів з питань соціального захисту населення виконкомів сільських, селищних і міських рад, що надають мешканцям ОТГ адміністративні послуги соціального характеру, а також працівників служб у справах дітей та фахівців із соціальної роботи.

          Постачання обладнання розпочалося наприкінці січня. Загалом 234 ОТГ з 24 областей отримали 2174 одиниці техніки – персональні комп’ютери, ноутбуки, багатофункціональні принтери та мережеві маршрутизатори. Комп’ютери забезпечені ліцензійними операційними системами та пакетами офісних програм.

         Загальна вартість технічної підтримки, наданої об'єднаним територіальним громадам Міністерством соціальної політики, складає 1 млн 438 тисяч доларів США.