Фото без опису


З 1 по 30 КВІТНЯ  на території Сіверської об’єднаної територіальної громади ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ “СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ”

Метою даного заходу є закупівля медичного обладнання до відділень дитячих лікарень кожної області України. Щороку тематика акції змінюється, у 2019 році допомога буде спрямована на закупівлю обладнання для кардіологічних відділень українських лікарень. У межах акції заплановано проведення благодійних заходів.

Нагадаємо, що 13 років поспіль Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» проводить акції, метою яких є збір коштів для хворих дітей, на які закуповується медичне обладнання та безкоштовно передається для користування в дитячі обласні лікарні України.

         ВБФ «Серце до серця» (http://sercedoserca.com.ua) веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в нашій країні.

Організація збору коштів у рамках благодійної акції є тільки один із методів реалізації цієї мети:

Основні цілі фонду:

- розвиток волонтерського руху в Україні за принципами європейських стандартів;
- привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності;
- виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України;
- покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих обласних лікарнях України.

З переліком обладнання, придбаного протягом тринадцяти років діяльності фонду, Ви можете ознайомитись за посиланням - http://sercedoserca.com.ua/ua/medichne-obladnannja/

Реквізити для перерахування благодійних внесків: р/р 2600501306399 в ПАТ «КредоБанк», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227, призначення платежу: «Для Донецької області. Благодійний внесок на придбання медичного обладнання».

Більше про Всеукраїнський благодійний фонд "Серце до серця" : http://sercedoserca.com.ua, (093)605-30-20; sercekiev@gmail.com.