Фото без опису


День поезії сучасних поетів  м.Сіверська

в ЗДО № 4 «Червона гвоздика»

 

             До Всесвітнього дня поезії в ЗДО № 4 «Червона гвоздика» проведено цікаву форму роботи з дітьми. Педагоги запропонували вихованцям послухати поезію сучасних  поетів-сіверців, які з любов’ю та гордістю пишуть про свій рідний край та возвеличують його красу та природу. Діти разом з дорослими насолоджувалися поезією Ростислави «Місто славне моє», Гатченко В. «У кожного свої є рíчки », Поливоди В. « Я народився тут, і тут зростав… »

             Діти з цікавістю слухали вірш Поливоди В. «Я народився тут, і тут зростав…» зі збірника, який нещодавно подарував нашому садочку сам поет. Вірш цікавий та легкий для дитячого сприйняття, несе в собі світле та радісне, добре та рідне…Тому після прослуховування педагоги запропонували дітям творче завдання, у якому вони відтворили зміст вірша у своїх малюнках. Вийшло дуже цікаво! Діти із захопленням  малювали                    р. Бахмутку та колоритну природу містечка. Дуже вразила глибина думок, викладених у малюнках... Дійсно із таких дітей виростуть справжні патріоти нашого рідного міста, а отже й нашої країни.

            Нехай їхнє майбутнє буде світлим і прекрасним, таким яким вони його зобразили в своїх творчих роботах!

 

 

P.S.  Вищеописану форму роботи наші педагоги провели після проведеної педагогічної ради, на якій  вихователі створювали колаж на вірш сучасного поета нашого міста.

УВАГА!УВАГА!УВАГА!

Будемо раді подарованим збірникам віршів нашому садочку від талановитих  сучасних поетів м.Сіверська!

                                                   Заздалегідь дякуємо!