Фото без опису


Тематичне заняття в ЗДО №1 «Сонечко» Сіверської міської ради

«Тарас Шевченко - великий поет України»

    Є імена,що увібрали в себе душу народу,стали часткою його життя. Саме таким для українців є ім’я Тараса Григоровича Шевченка, славетного і величного митця,людини планетарного масштабу.

    11 березня 2019 року проведено тематичне заняття в ЗДО №1 «Сонечко» Сіверської міської ради «Тарас Шевченко - великий поет України».

   Мета: глибше познайомити дітей із життям і творчістю великого українського поета Тараса Шевченка; розвивати пам’ять,увагу,спостережливість; прищеплювати любов до українського колориту,виховувати інтерес до його творів,викликати бажання розповідати вивчені вірші  й слухати нові.

   Могутня сила,проникливість,глибина думки видатного поета Тараса Шевченка допомагає краще осягнути минуле, зрозуміти сучасне й себе в ньому. Знайомство з творчими здобутками Тараса Шевченка починається в ранньому дитинстві. Цікаво і захопливо розповідають вихователі про творчий шлях поета і несуть добре,вічне маленьким вихованцям.

    Затамувавши подих діти слухали декламування віршів та пісень. За допомогою ілюстрацій вихованці дізналися більше про життя та творчий шлях Тараса Григоровича Шевченка.

Живе Кобзар у пам’яті народу,

Живуть його слова, і мрії, і думки.

Хоч зазнавав великі перешкоди,

Та спадщина його сягла в віки»