Ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове свято – 8 Березня, що втілює пробудження усієї природи від зимового сну. Цей день несе для всіх ніжність і красу. 5, 6 та 7 березня працівники закладу дошкільної освіти ясел-садка №2 комбінованого типу «Світлячок» організували й провели з дітками цікаві ранки до свята 8 березня.

   Зранку у дитячому садку відчувалася радісна й весняна атмосфера. Вихованці всіх груп дивували дорослих своїми казковими перевтіленнями, а саме - дзвінкими й радісними голосочками, майстерністю в танцях, декламуванням віршів  та неперевершеним дитячим артистизмом. На святах звучали лагідні пісні про маму, дитячий гумор, слова вдячності і любові – які розчулювали присутніх до сліз. У незвичайних та цікавих змаганнях  та танцях брали участь не тільки діти, а й батьки.

    Свято 8 березня в дитячому садку пройшло цікаво і незвично. А результатом свята стали незабутні дитячі враження, емоції та посмішки батьків, та слова вдячності батьків за організацію та проведення дитячих свят.