Фото без опису


Сучасні борці за єдність України

     Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській.  Гинули за честь, за волю,  за право бути Українцем і за свою Батьківщину.
       Серед Небесної Сотні  були як зовсім юні, так і вже сиві люди з усіх куточків України -  від  сходу до заходу, від півдня до півночі.  Небесна Сотня  об’єднала  в собі народ усієї  Соборної України.
        20 лютого 2019 року     у  Сіверському ЗЗСО № 1 відбулися заходи з метою вшанування героїв Небесної Сотні, виховання поваги до  Батьківщини, виховання патріотичної свідомості  та виховання  учнів у національно – патріотичному дусі.
В усіх класних колективах закладу  пройшли  виховні години «Сучасні борці за єдність України». Учні 3 класу вшанували пам"ять загиблому герою , який поклав свою голову, захищаючи місто Сіверськ,  під час воєнних дій.
Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі. А Герої Майдану назавжди залишаться жити в нашій пам’яті!