Фото без опису


     День Святого Валентина – це день дружби і любові. Всі люди дарують один одному свої посмішки та добрі побажання.

     14 лютого 2019 р. до дня Святого Валентина в ЗДО  №1 «Сонечко» Сіверської міської ради пройшла благодійна  акція « День Святого Валентина –любов, повага, доброта–кожній людині».

   Мета акції : сприяти створенню дружнього дитячого колективу, уточнити уявлення дітей про те, що значить вміти дружити, формувати навички позитивної соціальної поведінки, виховувати добрі взаємовідносини з однолітками та молодшими за віком. Створити радісний настрій, відчуття свята у дітей та дорослих.

   Діти І-ї логопедичної групи разом з батьками приготували невеличкі подарунки : солодощі, яблука, іграшки, книжки для діточок І-ї молодшої групи, та навідались до них у гості. Разом з подарунками та гостинцями діти  приготували для малечі казку. Вони показали лялькову виставу «Казка про дружбу». Діти ІІ логопедичної групи виготовили листівки «Подаруй любов дорослим» та подарували їх працівникам та батькам закладу. Діти різновікової групи виготовили вітальну листівку до свята та прикріпили її в холі закладу чим зразу піднесли настрій всім. А в їхню пошту закоханих кожен бажаючий зміг відіслати свою вітальну листівку.

   День пройшов насичено,емоційно та цікаво як для дітей, так і для дорослих.