Фото без опису


Про відзначення Дня Соборності України в школі

   В період з 16.01.19 по 22.01.2019 року, з метою гідного відзначення Дня Соборності України, сприяння зміцненню патріотичного духу у суспільстві, а також виховання відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження в державі демократичних цінностей в школі пройшов Тиждень розвитку ціннісного ставлення до суспільства та держави. В межах Тижня були проведені різноманітні заходи: інформаційні години «Національна єдність – запорука державності України»; бесіди «Що ми знаємо про Соборність України»; вікторини «Як відбувалося утворення Української держави»; виховні години «Соборність України – ідея єдності українських земель»; конкурс малюнків та плакатів «День Соборності – перше свято України».

  Найяскравішим заходом цього тижня був загальношкільний конкурс-огляд маршової патріотичної пісні присвячений Дню Соборності України. Разом із класними керівниками та вчителями фізичної культури команди готувалися до конкурсу: обирали патріотичну стройову пісню, назву та девіз, емблему рою, зовнішній вигляд; відпрацьовували команди стройового вишкілу. Також, кожен козацький рій підготували творчий номер патріотичного характеру. Виступи оцінювали члени журі: командир підрозділу Польот Михайло Валентинович, заступник командиру підрозділу Юрченко Анатолій Юрійович, вчитель фізичної культури Сіверської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Решетилова Наталія Миколаївна. На свято завітала і начальник  відділу освіти Сіверської міської ради Дегтярьова Ярослава Володимирівна.

   Конкурс-огляд пройшов у патріотичному дусі, відчувалася гордість за державу, за її єдність та неповторність. Це свято ще один раз нагадало про те, що міцна, дружня і здорова шкільна родина – це ще один шаг до сильної  Держави.