Фото без опису


      Як співається в українській колядці «Добрий вечір тобі»: «Бо прийдуть до тебе три празники в гості!», 18 січня у закладі дошкільної освіти № 3 «Золота рибка» завітали одразу три свята – Різдво Христове, Св. Василія та Водохреща.
      Але про все по порядку! З благою звісткою про одне з найвеличніших свят – Різдво Христове, до дітей  та гостей завітали янголи, пастухи та колядники. Діти співала колядки, віншувала, розважала гостей танцями. Міні-виставою колядників зустріли Господиня та Господар, вони ознайомили з історією святкування двох Нових років та особливостями переплетіння християнських і народних традицій відзначення дня Св. Василія.  А на останок, маленькі артисти защедрували та щедро засіяли усіх присутніх пшеницею, як символом достатку та щастя. Господиня дала змогу доторкнутись до містики та познайомити, що ж коїться у річках та озерах на передодні Водохреща.

    Ось так. весело та з користю діти в черговий раз переконались в унікальності наших традицій, які залишаються цікавими та актуальними й сьогодні.


Ми бажаєм щастя й долі,
Добра в хаті і на полі,
Всім, дорослим і маленьким,
Зичим, жити здоровенькім
На потіху всій родині
І на славу Україні.