Фото без опису


Свято Різдва в ДНЗ №1 «Сонечко»

   8 січня 2019 р. в дошкільному навчальному закладі №1 "Сонечко"  була проведена музична розвага для дітей  дошкільного віку за темою "Свято Різдва".

    Метою цього заходу було: сприяти розвитку пізнавальної активності дітей, збагачувати враження про явища суспільного життя, створити сприятливі умови для збагачення життєвих вражень про народні зимові свята: День святого Миколая, Різдво, Новий рік. Залучати до сприймання творів національно культури (пісні, колядки, щедрівки) та розповідати їх напам’ять; розвивати у дітей дошкільного віку стійкий інтерес до української народної культури, виховання духовності і формування естетичної свідомості дошкільників в процесі ознайомлення з народним святом Різдвом Христовим та Колядою.

   Вихователями була проведена попередня робота щодо підготовки до свята, а саме : ознайомлення дітей з народними зимовими святами та звичаями, використовуючи різні форми роботи, вивчення колядок, щедрівок, різдвяних пісень, зимових музичних ігор.

   В цілому атмосфера сприяла підвищенню святкового настрою, виникненню почуття радості від участі у чарівному святі Різдва Христова.