Фото без опису


Відзначили День Збройних сил України

      6 грудня в Україні відзначається свято – День Збройних сил України. Це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності й цілісності України. Саме завдяки незламному духу хоробрих військовослужбовців, наша країна стримує натиск на демократичні цінності вільного вибору та залишається суверенною незалежною державою! В цей особливий, сповнений гордістю для кожного українця день, Сіверська  громада вшанувала справжній козацький характер та міць духу українського воїна!

       З цієї нагоди  6 грудня в Сіверському міському Центрі культури відбувся святковий концерт.

     З вітальним словом до військовослужбовців звернувся міський голова Василь Анатолійович Масюженко, який побажав військовослужбовцям: «Успіхів в удосконаленні бойової та професійної майстерності, богатирського здоров’я, звершення всіх мрій і побажань, незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, миру та спокою на українській землі!» 

      Василь Анатолійович також відзначив Грамотами та Подяками з грошовими винагородами  військовослужбовців військових  частин А1815 та А 1008.

   До вітального слова долучилися командир танкової  Сіверської бригади – Біліченко Олег Васильович, голова Гончарівської об’єднаної територіальної громади Чернігівської області – Рудник Віталій Миколайович, представник командування операції об’єднаних сил.

      Присутні провели хвилину мовчання за загиблими захисниками, побратимами та справжніми героями теперішнього часу.

  Для присутніх військовослужбовців, учасників ООС виступила художня самодіяльність Сіверського міського Центру культури.  Заклади освіти Сіверської міської ради підготували святкові листівки та маленькі подарунки для героїв

   Також Сіверська міська рада висловлює слова вдячності підприємцям нашої громади за підтримку в організації даного свята та нагородженні військовослужбовців, а саме: директору СФГ «Оберіг» - Шимоняку Анотолію Івановичу та  директору СФГ «Журавушка» - Журавльову Андрію Володимировичу, а також  фізиним особам підприємцям: Шепілову  Віталію Івановичу, Солодчук Ліані Федорівні, Кутовому Віктору Григоровичу, Орлу Віктору Дмитровичу, Пшенці Людмилі Григорівні, Стецюрі Сергію Анатолійовичу, Руденко Олені Анатоліївні, Фесенко Олександрі Дмитрівні , Агарковій Олені  Олександрівні, Курпійову Сергію Юрійовичу, Грек Олені Григорівні, Ніколаевій Людмилі Анатоліївні, Сірокуровій Людмилі Володимирівні, Линнік  Сергію Івановичу, Жайворонок Аллі Євгенівні.

  Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України! Шановні захисники Української держави! Від імені міської ради, її виконавчого комітету та від мене особисто прийміть щирі вітання з Вашим професійним святом — Днем Збройних Сил України!

       Нехай вас завжди супроводжує удача, добрі надії та незламна віра, а гідність, шляхетність та милосердя стоять за кожним вашим рішенням! Нехай рідні та близькі пишаються вами, дарують турботу та завжди чекають вас додому! Міцного здоров’я вам, шановні захисники!