Фото без описуФото без опису


Солісти Сіверського міського Центру культури взяли участь у відкритому обласному фестивалі – конкурсі патріотичної пісні «Революція пісенності»

      

Згадаємо давайте у цю мить,
Що українці – це народ співучий.
Ніщо не може нашу пісню зупинить.
Наповним піснею наш край квітучий…

Такими гарними поетичними строками розпочалося одне з найяскравіших культурних заходів цієї осені – Другий відкритий фестиваль – конкурс патріотичної пісні «Революція пісенності». І це була справжня революція – феєрія яскравих емоцій, сильних номерів, прекрасного настрою, яка відбулася  17 листопада 2018 року у місті Курахове.

Учасники конкурсу показали настільки міцну підготовку, якої не очікували навіть організатори  -  Донецький обласний навчально-методичний центр культури.

      Фестиваль-конкурс проводився  на виконання заходів регіонального плану відзначення Дня захисника України, з метою виявлення талановитої та обдарованої молоді, популяризації аматорського мистецтва та пісенної творчості патріотичної спрямованості, сприяння творчому розвитку і самовдосконаленню виконавців, залучення їх до активної участі в культурному житті країни.

Не зважаючи на перші холоди, присутні були зігріті теплом, яке дарували зі сцени талановиті артисти. А їх було 34 - найкращі з найкращих, відібрані майже з 60 претендентів.  Серед них – цивільні й військові, дорослі й діти, солісти і гурти. 

          Сіверську об’єднану територіальну громаду представляли солісти Сіверського міського Центру культури Коваленко Ігор та Зязюля Яна.

          За результатами конкурсу Коваленко Ігор нагороджений дипломом лауреата ІІ ступеня в номінації «Рок музика», а Зязюля Яна нагороджена дипломом лауреата І ступеню в номінації «Популярна музика». Також наші солісти отримали Грамоти за участь у відкритому фестивалі – конкурсі патріотичної пісні «Революція пісенності».

          Сіверська міська рада вітає нашу талановиту молодь з великим успіхом та перемогою Коваленка Ігоря та Зязюлю Яну.

 Бажаємо подальших перемог та участі в обласних та Всеукраїнських заходах!!!