Фото без опису


                                                              Ходить осінь по садах

                                                                 Ходить усміхається

                                                                 Ніби в казці швидко так

                                                                 Кольори міняються

Під таким гаслом пройшло свято «Осінній ярмарок» у дошкільному навчальному закладі №1 "Сонечко" Сіверської міської ради. Усі дітки із задоволенням співали пісні, розказували вірші, прославляючи осінь за її красу та врожаї.

Завітала до вихованців і сама винуватиця свята - щедра Осінь, яка розважала малят іграми та загадками, а на заверешення вона усіх почастувала смачними цукерочками.

Із захопленням діти прийняли участь у дидактичних іграх « Відгадай овоч»,  «Овочі та фрукти» та рухливій грі «Приготуймо українській борщ та компот». Діти старшого дошкільного віку показали інсценівки пісень та затанцювали  «Ой,там на веселім базарі» та «Веселі огірочки». Козачата з україночками завітали теж на свято виконали жартівливий таночок «Ой у лузі калина».

Осінь дарує нам різні фарби, безліч овочів і фруктів, а також досить мінливий настрій, який найбільш проявляється в дитячому віці. Саме тому так важливо, щоб вихователі в дитячому садку створили емоційно - позитивний настрій, естетичний розвиток, познайомили дошкільнят з рідною природою, навчили змальовувати всі фарби осінньої краси. З такою метою був проведенний даний захід, адже завдяки йому було створено веселий настрій та яскраві емоції.