Фото без опису


Сухий басейн – користь і радість для дітей!

Дитячий садок «Світлячок»  намагається дати дітям найкраще. Тому, дізнавшись ,що соціальне згуртування громади «Сіверськ - Перезавантаження»  в рамках реалізації проекту «Сприяння сталому розвитку та згуртування громад,що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі» придбали  сухий басейн і пропонують  скористатися ним вихованцям ДНЗ, одразу ж  відгукнулися на їх пропозицією.

Під час ігор у сухому басейні, відбувається покращення роботи центральної нервової системи,органів дихання, . Крім того, під час активних ігор, зміцнюються усі групи м’язів.  До того ж, ігри у такому басейні позитивно впливають на психоемоційний стан дітей.

Вихователі помітили, що після ігор у сухому басейні у дітей кращий апетит і міцніший сон.  А про піднесений настрій годі й говорити! – час проведений в іграх ,та ще й в такому не звичному басейні , забезпечив гарний настрій не на одну годину!

Колектив ДНЗ «Світлячок» щиро дякує Уряду  Японії, який профінансував  придбання сухого басейну, та ініціативній групі нашої громади за можливість порадувати  своїх вихованців.