День знань – завжди довгоочікуване свято в дитячому садку. День, який нікого не залишає байдужим. Веселі дошкільнята з букетами квітів у руках йшли в свій улюблений дитячий садок! Незважаючи на те, що робота  у закладі і влітку не припиняється, до святкування 1 вересня в дитячому садку завжди ставляться особливо.

    1 вересня – День Знань, звичайно це свято  традиційно вважається «шкільним» святом.  Але хіба це означає, що в цей день в дитячих садах нічого не сповіщає про свято. Звичайно ж, ні!

     В нашому дитячому садочку №1 «Сонечко» Сіверської міської ради  відбулося свято «День знань», присвячене початку навчального року. Після довгої розлуки і літніх розваг діти знову зустрілися зі своїми друзями та педагогами. В  цей день наш колектив влаштував для вихованців чудове і прекрасне свято, яке  розпочалося святковим сонячним ранком. Старші діти відвідали святкову лінійку в ЗОШ №1 та №2. Малята, дивлячись на ошатних учнів, теж хочуть скоріше стати старшими, щоб піти до школи.

   А для того щоб свято в садочку  було незабутнім до нас завітали в гості вірні друзі – Чебурашка, Крокодил Гена та Шапокляк.

   Всі малята приймали активну участь у проведенні свята: розповідали вірші про Україну, садочок , про літо та щасливе дитинство, із задоволенням діти гралися в рухливі ігри, співали веселих пісень.

    Ось і відсвяткували ми веселе, цікаве свято, щедре на посмішки і квіти. Сподіваємося, що у дошкільнят залишилися яскраві і радісні враження.