В  с. Свято-Покровське, с. Серебрянка, с. Дронівка 8 травня 2018 року також біля братських  могил радянським воїнам відбулися  мітинги, присвячені Дню пам’яті та примирення.

Міський голова Масюженко Василь Анатолійович, голова міської організації ветеранів війни та праці м. Сіверська  Коломійцева Світлана Анатоліївна були присутні на кожному з мітингів.

В с. Свято-Покровське 8.05.2018р. після реконструкції   відбулося відкриття пам’ятника  «Братської могили воїнів – визволителів с. Кірово під час Другої світової війни», де поховані  615 воїнів та 4 місцевих жителя.

На мітингу зі словами вдячності та вшанування пам’яті всіх загиблих   воїнів, жителів села, які пали  за визволення нашого краю виступив Масюженко В.А., він також передав слова привітання від голови Бахмутської районної ради Пластуна Євгена Юрійовича та висловив слова подяки всім ініціаторам щодо ремонту пам’ятника та тим, хто надав фінансову підтримку (Бабенко С.В., Литовченко С.С.).

Також виступали начальник відділу освіти Бахмутської РДА Грек В.В., виконуюча обов’язки старости на території сіл Різниківка, Свято-Покровське  Різник Н.В., директор СФГ «Обрій» Бабенко С.В., голова міської організації ветеранів війни та праці м. Сіверська  Коломійцева С.В., вчитель історії Свято-Покровської  школи Макеєнко В.В.

Багато спогадів місцевих жителів про подвиги своїх родичів почули всі присутні на мітингу. Лунали пісні про війну, діти читали вірші. Хвилина мовчання. До пам’ятника покладені корзини з квітами.

Аналогічні мітинги пройшли в с.Серебрянка та в с.Дронівка.  Виступав  міський голова Масюженко В.А. До пам’ятників було покладено живі квіти та вінки.

В кінці кожного мітингу був святковий концерт  художньої самодіяльності  Центру культури м. Сіверська, лунали  пісні воєнних років та танцюристи показали танці тих далеких років.