Фото без опису 


19 квітня стартував районний етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних ( ДЮП), в якому взяли участь команди з трьох загальноосвітніх закладів. Це Сіверська ЗОШ № 1, Сіверська ЗОШ № 2 та Званівська ЗОШ.   

Усі вони під час шкільних етапів фестивалю у чесному змаганні вибороли право бути на сцені, і довели що вони найдотепніші, найнаполегливіші, а їх воля до перемоги є найсильнішою.

Гостей районного етапу фестивалю ДЮП гостинно приймала Сіверська ЗОШ I-III ступенів № 1. Протягом двох годин зал наповнювався чудовими мелодіями, позитивними емоціями, чарівними усмішками хлопців та дівчат.

Конкурс " Домашнє завдання" є найулюбленішим як для вболівальників, так і для журі. Учасники демонстрували свої здібності, використовуючи всі засоби - від дотепного гумору до театральних мініатюр. Лейтмотивом виступів усіх без винятку команд було одне - правила безпеки треба знати і пам`ятати, а у випадку біди немає надійнішого захисту, ніж працівники пожежно-рятувальної служби.

Кульмінацією заходу стало урочисте закриття фестивалю, підбиття підсумків, визначення переможців. Зрештою, всі команди представляли свою школу гідно, але переможець повинен бути один. При оцінюванні суддями враховувалися артистизм, кмітливість, дотепність, оригінальність, змістовність, хореографічна і вокальна майстерність.

Отже, захищати честь свого міста на обласному етапі фестивалю буде  команда  Званівської ЗОШ " 6 кадрів". З невеликою розбіжністю в балах  команда  Сіверської ЗОШ № 1 " Спалах" посіла на другому почесному місці.

Усі учасники фестивалю отримали насолоду від участі та головним здобутком конкурсу, безумовно, стали знання, можливість творчої реалізації та нові дружні стосунки.