Фото без опису 


20 березня 2018 року в затишному, світлому залі міського центру культури відбулось святкування на честь працівників житлово-комунального господарства. 

Зі словами поздоровлення до присутніх звернувся Сіверський міський голова Василь Анатолійович Масюженко, який щиро подякував робітникам ЖКГ за їх почесну та нелегку працю, за чистоту на вулицях нашого міста, за очищення доріг та піклування за безпеку громадян міста під час ожеледиці, та передав привітання від голови Бахмутської районної ради Євгена Юрійовича Пластуна.

За щоденну наполегливу працю на благо громади, зразкове виконання своїх посадових обов’язків, забезпечення комфортних умов проживання мешканців громади та з нагоди «Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення» подяками Сіверської міської ради і її виконавчого комітету та при підтримці голови Бахмутської районної ради Пластуна Є. Ю. подарунками були нагороджені:

- колектив працівників Сіверського міського спеціалізованого комунального підприємства;

- колектив працівників Серебрянського житлово - комунального підприємства;

- колектив працівників ПП «Донжилсервіс»;

- колектив працівників Сіверської дільниці Артемівського СільРЕМ;

- колектив працівників Сіверської дільниці «Вода Донбасу»;

- колектив працівників Сіверської дільниці Артемівського управління газового господарства;

- колектив працівників Сіверської дільниці «Краснолиманська тепломережа»;

- колектив відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури;

- Наталія Василівна Вороніна, начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури Сіверської міської ради нагороджена подякою обласного департаменту житлово-комунального господарства Донецької ОДА.

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Кожен з Вас заслуговує на щирі слова вдячності за щоденну героїчну працю.

Саме Ви встаєте із першим променем сонця, та робите наші вулиці чистими та охайними. Це Ви проводите багато часу за кермом прибиральної техніки, вивозячи сміття. На Вас лежить щоденна відповідальність, аби у родини мешканців нашої громади прийшли тепло, газ, вода, світло. Віримо, що Ваші зусилля й надалі сприятимуть зростанню комфортності життя наших громадян, забезпеченню найповнішого задоволення їх потреб.