Фото без опису 


Ось і прийшов до нас Новий 2014 рік! А який же Новий рік без ялинки та ялинкових прикрас? Та для учасниць клубу «Цікаві витворялочки» не має нічого неможливого , бо вони справжні феї творчості.

За ініціативою керівника клубу - Гури Світлани, жінки взялися за «зимові витинанки». Зі звичайного білого ,офісного паперу вирізали мереживні сніжинки, ангеликів, Діда Мороза, Різдвяні та Новорічні мотиви , якими прикрасили вхідні двері і вікна Центру культури. А у фойє першого поверху навколо паперових ялинок у сніговому танку закружляли тендітні балеринки.

У межах акцій « Збережи ялинку » та « Замість ялинки зимовий букет» створили ялинки з підручного матеріалу. В хід пішли сизаль ,шпагат, атласні стрічки , лавровий лист, журнали. Юлія Дейнега зробила чудову ялинку із сизалю, яку подарувала дитячому садочку «Світлячок». Ялинки вийшли різнокольорові, креативні, великі та маленькі. За роботою всі гарно провели час, а головне зрозуміли,що ялинка зроблена своїми руками приносить не менше задоволення чим жива і дозволяє берегти природу.