ІНФОРМАЦІЯ

про літнє оздоровлення учнів Сіверської ЗОШ І-ІІ ст. № 3 влітку 2014 року

         на підставі річного плану роботи, з метою оздоровлення дітей під час літніх канікул в Сіверській ЗОШ І-ІІ ст. № 3 2 червня 2014 року розпочав свою роботу оздоровчий пришкільний профільний відпочинковий табір «Дивосвіт». В таборі оздоровлюється 41 учень початкової і середньої ланки: 18 учнів – за бюджетні кошти, 23 – за кошти батьків.

         Всіх дітей пришкільного табору розбили на 2 загони: І загін «Усмішка»,  ІІ загін «Дружба», вибрали командирів та актив загонів, розподілили доручення.  Щоденно з дітьми проводяться виховні заходи: спортивні змагання, екскурсії в природу, до бібліотеки,  відвідування басейну, музичні заходи. Вихователі табору постійно працюють над розвитком пізнавальних інтересів дітей, творчих здібностей: мистецьких, музичних, спортивних.

         Кожен новий день приносить безліч нових вражень, відкриттів. Кожен мальовничий куточок нашого міста, кожна рослинка, кожна тваринка, що зустрічається на шляху дітей під час подорожей не залишається без уваги. Їх діти замальовують, фотографують, описують, спостерігають.

         Деякі заходи, проведені у таборі стали традиційними: День захисту дітей, День спорту, День дружби, День природи.

         Куди б не лягали шляхи наших дітей, але завжди вони ведуть до пришкільного табору,  де і їдальні малюків чекає смачний обід.  Кошти для організації харчування дітей надали відділ освіти та батьки. І навіть найвередливіші діточки з’їдають свою порцію каші чи супу, знаючи, що їх обов’язково чекає десерт.

         Кожна дитина зігріта теплом своїх рідних, друзів, увагою начальника табору Гриненко Н.В., вихователів, які завжди поруч: Гришко Н.В., Любченко Ю.І., Кононенко І.В., Борисенко Т.М., Махник М.С., Мішиною М.Ю., Ткаченко Н.А.

         Діти повноцінно оздоровлюються, відпочивають, різнобічно розвиваються, змістовно і з задоволенням проводять свій час.