Фото без опису 


14 лютого 2018 року напередодні Дня вшанування воїнів-інтернаціоналістів на території інших держав міський голова Масюженко В.А., голова районної ради Пластун Є.Ю. та голова громадської організації ветеранів війни та праці міста Сіверська Коломійцева С.А. відвідали матір воїна-афганця Кисіленка Сергія Володимировича, який загинув 14.09.1986 року під час виконання інтернаціонального обов’язку у Демократичній Республіці Афганістан, Кисіленко Катерину Павлівну. В теплій бесіді матір розповідала про сина, онуку та правнуків. Керівництво висловило подяку за патріотичне виховання сина-героя, який віддав своє життя виконуючи інтернаціональний обов’язок.

Фото без опису

15 лютого 2018 року в день вшанування воїнів-інтернаціоналістів на території інших держав зібрались воїни-афганці. Зустріч почалась біля пам’ятного знаку С.В. Кисіленку. Воїни-інтернаціоналісти, голова районної ради Пластун Є.Ю. та міський голова Масюженко В.А. поклали квіти до пам’ятного знаку.

Всі присутні були запрошені до міського центру культури до якого їх доставили автобусом, де в поновленому малому актовому залі відбулася урочиста частина зустрічі. Зі словами вдячності до воїнів-інтернаціоналістів виступив Масюженко В.А. та вручив голові спілки воїнів-афганців Гогенко О.В. подяку в якій висловив всі слова вдячності членам спілки за виконання інтернаціонального обов’язку, мужній подвиг, самопожертву, відвагу, громадську діяльність у житті міста.

Пластун Є.Ю. побажав хлопцям міцного здоров’я, єдності, братства, завжди мирного неба, та запросив до святкового столу який було організовано за його підтримці.

Солістами Центру культури був проведений святковий концерт, який дуже сподобався всім присутнім. Воїни-інтернаціоналісти в свою чергу висловили слова подяки за святковий концерт та голові районної ради Пластуну Є.Ю. і міському голові Масюженку В.А. за підтримку.