23 травня - День Героїв України

Щороку 📆23 травня в Україні відзначають День Героїв – свято, встановлене на честь українських борців за волю та незалежність нашої держави: від лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської епохи до жертв політичних репресій, бійців Небесної Сотні та героїв сучасної російсько-української війни.

Сьогоднішній день – ще один привід віддати шану тим, хто поклав своє життя за нашу свободу, згадати та висловити глибоку вдячність тим, хто боронить Україну🗺 зараз і захищатиме її до останнього подиху!

День Героїв також – свято, покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь. Адже столітні випробування нашого народу ще раз засвідчили: Україна стане могутньою державою лише тоді, коли національна ідея передаватиметься від покоління до покоління – від діда до батька, від батька до сина.✊

Цього дня бажаємо кожному якнайшвидшої перемоги, довгоочікуваного миру🕊 та злагоди в рідній оселі. Гартуймо тіло й дух, шануймо і пам’ятаймо всіх, хто боронив і боронить нашу державу ціною власного здоров’я та життя.

Слава Україні! Слава її Героям!💛
Фото без опису