Фото без описуСіверськ – це Україна! 💙💛

Завдяки співпраці керівництва громади, району та області жителі селищ СІВЕРСЬКОЇ ГРОМАДИ продовжують отримувати соціальні виплати, працівники АТ “Укрпошта” спільно з начальником СІВЕРСЬКОЇ МВА Алексей Воробьев , з головою Бахмутської РВА Сергей Кальян та директором Донецької дирекції АТ "Укрпошта" Вадим ШестопаловВадим Шестопалов змогли організувати роботу мобільних точок видачі пенсійних виплат.

Усі, хто має право на отримання виплат, змогли скористуватися послугами в повному обсязі! Щоб налагодити роботу в нинішній ситуації, без труднощів не обходиться!

Співробітники компанії, національного оператора поштового зв’язку “Укрпошта”, як і раніше, надають послуги населенню в містах, які перебувають під постійними обстрілами.

Дякуємо кожному хто допомагає у вирішенні багатьох питань. Разом наближаємо нашу перемогу!

Натомість просимо людей не легковажити небезпекою й не наражати на небезпеку інших. Евакуюйтеся до більш безпечних областей України. Держава не покине вас напризволяще - ані тут, ані в евакуації.

З тією лише різницею, що в евакуації вам гарантовані безпека, соціальні виплати, медична й психологічна допомога. А у зоні бойових дій гарантувати це вкрай важко, адже ворог навмисне знищує цивільну інфраструктуру і стріляє по мирним людям.

❗️Будьте обачними! Збережіть своє життя.❗️