Фото без опису

 


Знову з весняним сонцем, усмішками та барвистими квітами приходить до нас чарівне свято жіночності, любові та краси.

8 березня - це чудовий привід для чоловіків ще раз висловити захоплення та подякувати жінкам за їх розум та силу. Сучасна жінка — самобутня та незалежна, має волю займатися тим, що їй до душі. Бути турботливою матір’ю та берегинею домашнього вогнища, будувати стрімку кар’єру, творити, мандрувати, підкорювати вершини, рятувати життя — або й поєднувати усе водночас.

На порозі святкового весняного дня у святковій залі КЗ «Центр кудьтури та дозвілля» Сіверської міської ради 5 березня відбулась святкова тематично-лірична концертна програма «Жінки, жінки! О скільки в цьому слові…». Творчі колективи і солісти культурних закладів подарували жінкам Сіверської громади великий весняний букет, складений з веселих пісень, запальних танців.

З найсвітлішими побажаннями, найщирішіми словами вдячності до берегинь звернулися Сіверський міський голова Василь Анатолійович Масюженко, голова Бахмутської районної ради Євген Юрійович Пластун. Чарівним і дорогим жінкам вони подякували за мудрість, розуміння й доброту, за наполегливу працю, активну життєву позицію та амбітні цілі, за дитячу зворушливість, душевну щедрість і неймовірну силу. Побажали, щоб кожен  день був повен надій, ніжності, сонця і тепла, а в сім’ях завжди панувала злагода, затишок і любов! 

В цей святковий день Василь Анатолійович і Євген Юрійович відзначили Подяками та подарунками жіночі колективи установ, організацій, підприємств, закладів Сіверської міської ради

На святі панувала атмосфера любові, тепла та весни.